Otthon

2009.06.09. 02:27

A tökéletes lakás kulcsa

Székesfehérvár - Az úgynevezett vaszatu Indiából származó, több ezer éves térrendezési elv. Ez a vaszatinak az alapja, amit egy német fizikus vitt át a nyugati építészetbe.

nincs nev

- Mielőtt rátaláltam a vaszatira nem volt sikeres a vállalkozásom, és a párommal is sokat veszekedtünk, de amióta a lakásban megfelelően vannak elhelyezve a yantrák, minden rendben van - mondta Angéla. A vaszati minden égtájhoz hozzárendeli, hol érdemes például aludnunk, hol legyen a gyerekszoba, vagy hol tartsuk értékeinket. A nem megfelelően használt dél veszteséget, veszekedést, balesetet okozhat. A délnyugat hatása például a csontok és a láb különböző megbetegedéseiért felelős. A nyugat tanulási és üzleti nehézségeket okozhat. Az északi oldal a legmeghatározóbb. Ott érdemes tartanunk a pénzünket. Angélát többször kérték fel, hogy nézze meg a lakásokat, mielőtt beköltöznek az illetők. A leggyakrabban párkapcsolati, anyagi, szülő-gyerek témában kérik, hogy segítse átrendezni a lakást. Minden égtájnak megvan a saját yantrája, amik a negatív energiákat pozitívvá alakítják. - A férjem kedvenc helye fölé raktam yantrát, és sokkal jobban alszik - tette hozzá. Tükrök, növények, gyógynövények használata is jó hatással lehet a lakásban élőkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!