Megszólalt egy édesapa

2024.03.13. 16:45

Pedofilbotrány Újbudán: megdöbbentő részletek derültek ki (videó)

A XI. kerületi Szivárvány óvoda vezetője hibázhatott egy érintett szülő szerint, de az édesapa azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy az is gyanús, hogy az elkövető nevelőanyja fontos pozíciót töltött be a DK-s László Imre vezette baloldali önkormányzatnál.

MW

Tovább gyűrűzik az újbudai pedofilbotrány (illusztráció)

Forrás: Shutterstock

Fotó: Bricolage

A Magyar Nemzet stábja újabb szülőt szólaltatott meg az óvodai pedofilbotrány ügyében, aki megdöbbentő részleteket árult el. A nevét, arcát és hangját érintettsége miatt nem vállaló édesapa elmondta, konkrétan az ő fiát fényképezgette a pedagógiai asszisztens többféle beállításban is. Egy másik gyereket pedig úgy ültetett az ölébe, ami – ahogy fogalmazott – egyáltalán nem természetes. 

Nevelőanyja segíthette a pedofilbotrány főszereplőjét?

Az édesapa szerint jó ideje fennállhattak a pedofil cselekmények, amit egyébként tudomása szerint az óvónők jeleztek is az intézményvezetőnek. Azt mondta, az igazgató hibázhatott, hogy nem lépett időben. A Magyar Nemzet megkérdezte azt is, tudnak-e arról, hogy az óvoda vezetője a fenntartónak, tehát a XI. kerületi önkormányzatnak jelezte-e a pedofíliagyanús eseteket. Azt a választ kaptuk, hogy remélték, hogy ez megtörtént. Csakhogy az apuka arra emlékeztetett, a gyanúsított nevelőanyja az óvodákért felelős terület vezetője a kerületben. Ez pedig magyarázatot adhat arra, hogy miért nem lépett az óvoda igazgatója annak ellenére, hogy értesült az esetekről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában