Illegális migráció

2024.02.14. 12:32

Migránsok követtek el nemi erőszakot a keresztény farsangon

Két szíriai és egy német-horvát támadt egy 15 éves lányra egy katolikus ifjúsági farsangi mulatságon Speyerben. A német rendőrség letartóztatta az elkövetőket – írj a Magyar Nemzet.

MW

Egyre több hír érkezik migránsok által elkövetett szexuális zaklatásokról (illusztráció)

Forrás: Shutterstock

Fotó: Tinnakorn jorruang

A katolikus ifjúság által szervezett zártkörű rendezvény vált rémálommá egy 15 éves német kamaszlány számára a Magyar Nemzet szerint. A szülők által is biztonságosnak vélt helyen két kiskorú szíriai és egy 19 éves német-horvát férfi csoportos nemi erőszakot követett el rajta a Szent József Katolikus Fiatal Közösség (KJG) ifjúsági pincéjében Speyerben (Rajna-vidék-Pfalz), írta a Junge Freiheit.

A csoportos nemi erőszakra szombat este került sor. 

A frankenthali ügyészség és a rheinpfalzi rendőrkapitányság azonban csak kedden jelentette be a bűncselekményt. A közlemény szerint „három 15 és 19 év közötti fiatal és serdülő által elkövetett szexuális támadásról” van szó.

Csoportos nemi erőszak egy boltíves pincében

„Nyomozástaktikai okokból” Hubert Ströber főügyész nem kívánt nyilatkozni a bűncselekmény részleteiről. 

A nyomozó csak a Bildnek  erősítette meg a bűncselekmény helyszínét: a Szent József katolikus plébánia antik boltozatú ifjúsági pincéje volt az.

Az áldozatot a rendőrség egyelőre még nem hallgatta ki. A szociáldemokrata polgármester által vezetett Speyer tagja a „Biztonságos kikötő” kampánynak. A listán szereplő 320 német város „kész több embert befogadni”, és ezzel akarnak jelzést küldeni az állítólagos „európai elszigetelődés politikája” ellen – írja a Magyar Nemzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában