Best of Feri

2023.11.07. 13:09

Gyurcsány legújabb szürreális videójában a krumpli került terítékre

A DK elnöke új TikTok-videójában azt fejtegette, hogy a választási krumpli nagy problémát jelent, mert azzal a politikai pártok szavazatot próbálnak vásárolni. De egy picit belekeveredett a magyarázatába és végül eljutott oda, hogy az a fontos, hogy az emberek tudjanak számlát venni.

MW

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke

Forrás: Délmagyarország

Fotó: Karnok Csaba

– Ez kettő csomag krumpli, és hát a krumplival nincsen semmi baj, olyannyira, hogy én is szeretem, amikor persze nem fogyókúrázom – ezzel a szöveggel indította mai TikTok-videóját a volt miniszterelnök. 

Megjegyezte, a DK is szokott krumplit osztani, de ezzel szerinte nincs semmi baj, mert olyankor azért adják a burgonyát, hogy ne éhezzenek a címzettek. Gyurcsány ezután elkezdte megfejteni pártja kommunikációját.

– Amikor azt mondjuk, hogy ne legyél kiszolgáltatott, akkor nem csak arról beszélünk, hogy tudjál kaját venni, tudjál számlát venni, tudjál két csomag krumplit venni, hanem arról is, hogy maradhass a magad ura – vázolta a DK elnöke. 

@tiktokgyf Egy jó paprikás krumplit? Na itt most nem erről lesz szó! #fyp #foryou #nekedbe #gyurcsany #infotainment #politika ♬ eredeti hang - Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc nem először, és félő, nem is utoljára veszik el saját gondolatmenetében. Máskor a volt miniszterelnök kirívó vagy inkább nevetséges viselkedésével hívta fel magára a figyelmet, de olyanra is volt példa, hogy már egy-egy szó kimondása is komoly problémát okozott neki – emlékeztet a Magyar Nemzet.

Gyurcsány egyik legemlékezetesebb nyelvbotlása volt,  amikor a 2018-as országgyűlési választások éjszakáján egyes szavazóköröknél tapasztalható sorban állást úgy kommentálta, hogy

kígyók kígyóznak

Hasonlóan felejthetetlen pillanat volt 2018-ban, amikor közölte, 

az MSZP és a DK megállapodásának a lényege, hogy le kell váltani a DK-t.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában