Rezsicsökkentés

2022.05.25. 19:54

Kocsis Máté: Gyurcsány-világ Magyarországon többet nem lesz

Gyurcsány-világ Magyarországon többet nem lesz, most pedig megvédjük a magyar családokat az elszabaduló energiaáraktól! - írta a Facebookon Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerdán.

"Hosszú hetek hallgatása után előkerültek Gyurcsányék, és mi az első közlendőjük? Na, mi? Hát persze hogy a rezsivédelmi alap megtámadása!" - olvasható a bejegyzésben. 

Kocsis Máté szerint nem is csoda, hogy a választási zakó után is ez a legfontosabb nekik, ők ugyanis mindig csak emelték a megélhetési költségeket: háromszorosára a gáz és kétszeresére az áram árát. Emlékeztetett arra, hogy a kormányzásuk alatt a fizetésekhez képest a magyar családok fizették a legtöbbet az egész unióban. 

"Most pont fordítva van és ez szemlátomást zavarja Feriéket, de hiába próbálkoznak, rossz hírünk van számukra: Gyurcsány-világ Magyarországon többet nem lesz, most pedig megvédjük a magyar családokat az elszabaduló energiaáraktól!" - olvasható a bejegyzésben.

Borítókép: facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában