Másodszor győztek

2023.09.17. 16:29

Alsóházi rangadót nyertek Dárdaiék

A német másodosztályban szereplő Hertha BSC labdarúgócsapata 3-0-ra győzött a Braunschweig ellen a hatodik fordulóban. Dárdai mindhárom fia, Bence, Márton és Palkó is játszott a találkozón.

MW

Dárdai Pál, a Hertha edzője utasításokat ad a mérkőzésen

Forrás: AFP

Fotó: Soeren Stache

Alsóházi rangadót játszott a német Bundesliga másodosztályában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapata - írja a Magyar Nemzet.

A fontos meccsre Dárdai Pál a három fia közül kettőt, Palkót és Mártont nevezte a kezdőcsapatba. A korábbi fehérvári középpályás, Palkó az első félidő 34. percében sárga lapot kapott, majd a 40. percben lecserélte őt az edzője, Bence érkezett a helyére. 

Ekkor már 1-0-ra vezetett a Hertha a bosnyák származású, svájci válogatott csatár, Haris Tabakovic góljával. Az első félidő hosszabbításában megint a center villant, ezúttal 11-esből volt eredményes.

A 71. percben Haris Tabakovic megszerezte önmaga és a csapata harmadik gólját. Az utolsó három meccsén hét gólt szerzett a Herthában a svájci csatár.

A Hertha ezzel eldöntötte a meccset, Dárdai Pál csapata 6 ponttal a 15. helyen várja a folytatást, az élen a 13 pontos Düsseldorf áll.

Bundesliga 2, 6. forduló: Hertha BSC–Braunschweig 3–0 (2–0), gólszerző: Tabakovic (38., 45+2., 71.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában