hivatalos

2019.05.17. 18:14

Allegri távozik a Juventustól

Az idény végén távozik az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Massimiliano Allegri a torinói klub pénteki bejelentése szerint.

Torino, 2019. május 17. 2018. december 22-én készített kép Massimiliano Allegrirõl, az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatának vezetõedzõjérõl az AS Roma elleni mérkõzésen Torinóban. A torinói klub május 17-én bejelentette, hogy Allegri az idény végén távozik a Juventustól. Az 51 éves szakember 2014-ben vette át a klub irányítását, és sorozatban öt olasz bajnoki címet, valamint négy Olasz Kupát nyert a csapattal. MTI/EPA/ANSA/Di Marco

Forrás: MTI / EPA / ANSA

Fotó: Di Marco

Az 51 éves szakember

2014-ben vette át a Zebrák irányítását, és sorozatban öt olasz bajnoki címet, valamint négy Olasz Kupát nyert a csapattal.

A Juventus az idén egymás után nyolcadik alkalommal végzett elsőként a Serie A-ban, a Bajnokok Ligájában ugyanakkor a negyeddöntőben búcsúzott a holland Ajax Amsterdammal szemben.

A torinói egyesület további részleteket a szombatra tervezett sajtótájékoztatóra ígért.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában