Krimi

2023.12.10. 04:45

Gyilkos anya: aszfaltba verte kisfia fejét

Azt nem lehet tudni, hogy az anyából mi váltotta ki a gyilkos indulatot, de tény, hogy a térfigyelő kamerák előkerített felvételei alapján az utcán többször is a földhöz csapta gyermeke fejét.

MW

Illusztráció

Forrás: AFP

Fotó: Justin L. Stewart

A Harford megyei seriff helyettese éppen a marylandi Bel Airben járőrözött, amikor egy eszméletlen gyermeket karjában tartó nőre lett figyelmes. A férfi azonnal értesítette a mentőket, akik a 3 éves fiút kórházba vitték, a kis Jason Garcián azonban már az orvosok sem tudtak segíteni, belehalt a súlyos koponyasérüléseibe – adta hírül a Metropol.

Kiterjedt fej- és arcsérüléseket szenvedett. Borzalmas, szívszorító

– mondta a CBS-nek Charles Moore, Bel Air rendőrfőnöke.

A 37 éves nőt gyilkossággal és halált okozó gyermekbántalmazással vádolják. Ügyét a kerületi bíróság fogja tárgyalni, addig pedig előzetes letartóztatásban vizsgálati fogságban kell maradnia, a bíróság döntésének értelmében pedig óvadék ellenében sem bocsátható szabadon.

Az ügyben nyomozás indult, és kiderült, hogy egy nappal a gyermek halála előtt annak apja felvette a kapcsolatot az észak-karolinai hatóságokkal, miután volt párja egy gyermekelhelyezési vita közepén magával vitte a fiút. A pici aznap egyszer már kórházba került, mert valószínűleg megevett egy savat tartalmazó kúpot. A kisfiút az orvosok ellátták, majd elengedték a Bel Air-i sürgősségi osztályról. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!