Bulvár-celeb

2024.02.28. 06:56

Rengeteg fegyver és lőszer volt Alain Delon otthonában

Alain Delon otthonában a rengeteg fegyver és lőszer mellett egy saját lőteret is talált a rendőrség.

MW

Fotó: Thomas COEX / AFP

Hetvenként lőfegyvert és több mint háromezer lőszert foglaltak le Alain Delon francia filmsztár Douchyban található otthonában múlt hét csütörtökön, egy házkutatás során – jelentette be kedden a rennes-i ügyészség.

Jean-Cédric Gaux, az ügyben eljáró ügyész közleményében kiemelte, hogy Delonnak nem volt fegyvertartási engedélye.

 

Alain Delon a 72. Cannes-i Filmfesztiválon 2019-ben. Alain Delon otthonában 2024 februárjában lőszert és fegyvereket találtak
Fotó: Christophe Simon / AFP

Rengeteg fegyver és lőszer volt Alain Delon otthonában

A házkutatás azután volt, hogy a súlyos beteg, leukémiával küzdő filmsztár mellé a gyermekei közt kirobbant viszály rendezése érdekében kirendelt gyámügyi bíró Delonnál járva észrevette, majd jelentette, hogy a színésznek lőfegyvere van. Ezután, a házkutatáskor az is kiderült, hogy Delonnak saját lőtere van.

Az egykori filmsztár legutóbb tavaly nyáron került a címlapokra, miután a gyermekei feljelentették az élettársát, Hiromi Rollint azzal a gyanúval, hogy helyzetével visszaélve próbált hasznot húzni Delon betegségéből.

A mozikban az 1990-es évek vége óta csak nagyon ritkán látható, jelenleg 88 éves Alain Delon legutóbb 2019 májusában került reflektorfénybe, amikor a cannes-i filmfesztiválon kapott Arany Pálma-életműdíjat.

Korábban is ismert volt arról, hogy nagy kedvelője és gyűjtője a fegyvereknek, de a most megtalált darabok azért keltettek meglepetést, mert 2014-ben elárverezte a fegyvergyűjteményét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!