Gyász

2024.01.05. 18:09

Elhunyt a Starsky és Hutch egyik főszereplője

Nyolcvanéves korában meghalt David Soul, aki leginkább a Starsky és Hutch című amerikai televíziós sorozatban játszott szerepével vált ismertté.

MW

David Soul és Paul Michael Glaser

Forrás: AFP

A színész felesége, Helen Snell nyilatkozata szerint a színész csütörtökön halt meg az életért vívott kemény harc után, a szerető családja körében.

Számos rendkívüli ajándékot osztott meg a világban színészként, énekesként, mesemondóként, kreatív művészként és kedves barátként

 – fogalmazott. Hozzáfűzte, mosolyára, nevetésére és szenvedélyére sokan emlékezni fognak.

Starsky and Hutch (1975) [TV-Series 1975-1979] usa
David Soul és Paul Michael Glaser 
Forrás:  AFP

Az Egyesült Államokban született színész leginkább Kenneth „Hutch” Hutchinson nyomozó szerepéről volt ismert a  Starsky és Hutch című krimisorozatban – írja a Magyar Nemzet.

David Soul alapvetően zenésznek készült, de aztán a színészetet választotta, majd később, a Starsky és Hutch sikere után visszatért a zenéhez, és az 1970-es évek végén négy albumot adott ki rockballadákkal.

Két kislemezt készítettek, a Silver Ladyt és a Don’t Give Up On Ust, ami a listák élére került Amerikában, Kanadában és az Egyesült Királyságban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!