Bulvár-celeb

2023.09.08. 17:00

Szomorú évforduló: ma egy éve halt meg II. Erzsébet

Fia, III. Károly megható sorokkal emlékezett meg a királynőről.

MW

Forrás: AFP

II. Erzsébet hosszas betegeskedés után, életének 97., uralkodásának 71. évében tavaly szeptember 8-án hunyt el Balmoralban, a királyi család nyári skóciai rezidenciáján. 

Fotó: AFP

A néhai brit uralkodó halálának évfordulóján szívszorító üzenetben emlékezett meg róla fia, III. Károly, aki a királynő halálának pillanatától az Egyesült Királyság uralkodója:

Őfelsége halálának és uralkodásom első évfordulója alkalmából nagy szeretettel emlékezünk vissza hosszú életére, odaadó szolgálatára és mindarra, amit oly sokunk számára jelentett. Én is nagyon hálás vagyok azért a szeretetért és támogatásért, amelyet ebben az évben a feleségem és jómagam iránt tanúsítottak, miközben minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy mindannyiuk szolgálatára álljunk.

Az üzenethez a király személyesen választotta ki néhai édesanyja képét a királyi család archívumából az évforduló alkalmából - írja az Express portál nyomán cikkében a Life.hu. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!