Bulvár-celeb

2021.05.13. 06:35

Szívszorító vallomás, ebben hisznek az eltűnt Maddie szülei

Sosem adták fel a reményt, hogy egy napon visszakapják gyermeküket. Sajnos a hatóságok nem ennyire bizakodóak.

Kate és Gerry McCann szerint sosem szabad feladni a hitet és a reményt, mert mindennap történnek csodák. A házaspár emellett köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatják őket és folytatják lányuk keresését – írja a birminghammail.co.uk. Annak ellenére is reménykednek, hogy a hatóságok nem látnak esélyt Maddie előkerülésére – írja a Metropol.

Fotó: AFP / Leon Neal

A rendőrség szerint a kislány már nincs életben, és erre bizonyítékuk is lehet. Nyilvánosan nem árulják el, pontosan mire bukkantak, mert még folyamatban van a nyomozás.

A hároméves korában eltűnt Maddie McCann szülei még mindig hisznek a csodában. Remélik, hogy Portugáliából elrabolt kislányuk közelgő 18. születésnapját már együtt ünnepelhetik.

A legutóbbi hírek szerint egy német pedofil, Christian B. lehet felelős a kislány eltűnéséért. A hatóságok azt is feltételezik, hogy a férfi végzett áldozatával. Christian B. jelenleg hétéves börtönbüntetését tölti, a pedofília mellett azért, mert 2005-ben megerőszakolt egy nyugdíjast abban a nyaralóövezetben, ahonnan Maddie eltűnt. Bár a hatóságok az évek során több embert is meggyanúsítottak a kislány elrablásával, perdöntő bizonyítékot még nem sikerült felmutatniuk.

Ezek is érdekelhetik