Ország-világ

2020.09.11. 11:57

Katie Holmes új kedveséről kiderült, hogy jegyben jár

Menyasszonya a lapokból tudta meg, miért szakított vele párja előző nap sms-ben.

Actress Katie Holmes at the premiere of "The Wife" July 23, 2018 at the Pacific Design Center in West Hollywood, California. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

Két napja sincs, hogy megírtuk, Katie Holmes valószínűleg nyugodtabb vizekre evezett új kedvesével, a séf, Emilio Vitolóval, hiszen Tom Cruise és Jamie Foxx után végre nem olyasvalakibe habarodott bele, aki a rivaldafényben éli az életét – írja a hirado.hu.

Péntekre kiderült, hogy nem is tévedhetett volna a színésznő nagyobbat Emilióval, akiről a New York Post kiderítette, hogy valójában vőlegény, és addig a pillanatig, amíg nem szivárogtak ki a bulvársajtóba Katie-vel enyelgős fotói, együtt élt 24 éves menyasszonyával, Rachel Emmons-szal, akivel aztán sms-ben szakított.

Rachel semmit sem sejtett a viszonyról, aki már javában tervezte az esküvőjét, most azonban az egész világ tudja, hogy megcsalták, és kénytelen visszaköltözni a szülői házba.

A dizájner exmennyasszony és a séf Emilio két évig alkotott egy párt, eljegyzésüket tavaly tartották.

Na de mit szól mindehhez Katie Holmes? Egyelőre nem tudni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!