telik az idő

2020.08.28. 07:45

Negyvenéves lett a Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja

A Kevin McCallister szerepével ismertté vált színész bejegyzésében rendesen odaszúrt kortársainak.

US actor Macaulay Culkin arrives at the 2018 American Music Awards on October 9, 2018, in Los Angeles, California. (Photo by Valerie MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie MACON

40 éves lett a Reszkessetek, betörők! Kevinje, Macaulay Culkin, a jeles napon a rajongóknak is üzent – írja az Origo.

„Hé srácok, öregnek akarjátok érezni magatokat? 40 lettem. Szívesen” – írta Macaulay Culkin a Twitteren a születésnapján, augusztus 26-án, utalva arra, hogy a mai harmincasok, negyvenesek bizonyára mind Kevin McCallister szerepéből emlékeznek rá a Reszkessetek, betörők!-ből.

A színész aztán egy másik bejegyzésben azt írta, hogy ez az ajándéka a világnak: eléri, hogy az emberek öregnek érezzék magukat. „Többé nem vagyok gyerek, ez a munkám” – posztolta:

Culkint a barátnője, Brenda Song is köszöntötte az Instagramon, ő valamivel érzelmesebb szöveget írt egy fotó mellé, amelyen ugyanolyan pizsamában feszítenek. „Végtelen hosszan írhatnék arról, hogy mennyire csodálatos, kedves, szerető, eredeti, hűséges, őszinte, briliáns és szórakoztató vagy, és hogy mennyire hálás vagyok, hogy veled oszthatom meg ezt az élet nevű dolgot” – írta, de nem folytatta, mivel Culkin úgysem használja az Instagramot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!