Az akciófilmek gyöngye

2019.01.15. 15:41

Hetedik és nyolcadik részt is kap a Mission Impossible

A legendás Ethan Huntot továbbra is – a forgatás idején majd épp a hatvanat töltő – Tom Cruise alakítja majd.

Mission impossible Fallout 2018 Real Christopher McQuarrie Tom Cruise. Collection Christophel © Paramount pictures / Skydance

Úgy tűnik, Tom Cruise-nál szóba sem jöhet a visszavonulás: épp hogy befejezte a Mission Impossible ikonikus filmsorozata hatodik részének forgatását, máris nagy bejelentéssel állt elő. A színész közlése szerint még két folytatást kap az akciófilm – adja hírül a Bors Online.

A film népszerűsége mellett az is a folytatás mellett szól, hogy az előző hat rész 3,5 milliárd dollárt, azaz 982 milliárd forintot hozott a konyhára az alkotóknak.

Fotó: AFP

A filmekben 1996 óta Cruise alakítja a főszereplő Ethan Huntot. A hírt egyébként a filmek rendezője, Christopher McQuarrie is megerősítette. A páros elárulta, a folytatások várhatóan 2021 és 2022-re készülnek majd el. Tom Cruise ekkorra épp hatvanéves lesz, de ez sem tartja majd vissza attól, hogy ismét maga végezze a nyaktörő mutatványait. Tavaly nyáron meg is itta ennek a levét: eltörte a bokáját, mikor egy látványos ugrást hajtott végre – idézi fel az eseményeket a Bors cikke.

Borítókép: Tom Cruise mint Ethan Hunt.

Fotó: Paramount pictures / Skydance / Collection ChristopheL / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!