találkozni is lehet vele

2018.09.05. 11:46

Magyarországra jön Terence Hill

Magyarul írta ki a jó hírt a Facebookjára.

20 August 2018, Germany, Dresden: The Italian actor Terence Hill comes to the German premiere of his film "Mein Name ist Somebody - Zwei Fäuste kekehren zurück". Hill also directed and wrote the tragicomedy. Photo: Sebastian Kahnert/dpa-Zentralbild/dpa

A legendás olasz színész új filmjét, a Nevem: Thomast jön népszerűsíteni hazánkba, és a kiírás szerint több helyszínen is lehet majd találkozni vele szeptember végén.

„Kedves Magyarok!

 

Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni, kérlek kövessétek a Romis Mozi Facebook oldalát, ott mindent infót pontosan megtudhattok.

 

Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!”

– olvasható a posztban.

A filmnek egyébként a jövő márciusban 80. életévét betöltő színész az írója, rendezője és a főszereplője is egyben.

A mozi egy férfiról szól, aki motorral kel útra, hogy Olaszországból Spanyolországba menjen és megtalálja önmagát. Az utazás során a kalandok sem kerülik el, s természetesen egy-két jól irányzott pofon is elcsattan, felidézve a Bud Spencerrel közös kultfilmek hangulatát.

Borítókép: Sebastian Kahnert/dpa-Zentralbild/dpa/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!