Mezőfalva

2013.11.05. 18:20

Ötvenötéves a tánccsoport

Mezőfalva - Már majdnem minden jegy elfogyott a Mezőfalvi Népáncegyüttes ötvenötéves néptáncos jubileumi műsorára. Kilátásban van egy másik előadás is!

Horváth László

Öröm és egyben édes gond a mezőfalvi néptáncosoknál, hogy a december 14-ei 55 éves jubileumi előadásra elővételben már majdnem minden jegy elfogyott. A nagy érdeklődésre való tekintettel felmerült egy újabb előadás megtartásának lehetősége, melynek időpontja jelenleg is egyeztetés alatt áll tudtuk meg Szárszó Lajos művészeti vezetőtől.

A néptáncosok rendszeresen próbálnak a jubileumi fellépés előtt

A próbák gőzerővel folynak a régi táncosoknál és a jelenlegi együttesnél is. Az ötvenéves évfordulón három előadást kellett tartani a nagyszámú közönség igényeit kiszolgálva. Úgy néz ki, egy előadással most sem ússzák meg a mezőfalvi táncosok. A nagy érdeklődés jól eső érzés az együttes tagjainak, de egyben óriási teher, hiszen biztosak lehetünk benne, az 55. évfordulót is méltón ünnepli a nagy múltú társaság.

A mezőfalvi táncosok felléptek a község szüreti mulatságán is. Bálint Bence vezeti a sort a bemutatójukon (Fotó: Horváth László)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!