Lóerő

2011.12.09. 03:26

Krossz - sötétedésig

Dunaföldvár - Vasárnap rendezték az autókrossz-versenyzők körében népszerű Mikulás Kupát a Dunaföldvár Ringen. Hat géposztályban 29 versenyző állt rajthoz.

Anda Fábián


Az időjárás is kegyes volt a versenyzőkhöz, hisz a tavalyi fagyott pályához képest idén egy lazább szerkezetű talaj állt a pilóták rendelkezésére, a tíz fokot is meghaladta a hőmérséklet a hétvégén. Az idei kupa érdekessége az volt, hogy hét versenyző is benevezett a junior kategóriába - fiúk, lányok vegyesen. Első lett ifj. Kemencei János, ifj. Borbély Zoltán és Szűcs Fanni előtt.

A trabantosok között Szűcs Dániel bizonyult a legjobbnak, megelőzve Emperger Bernadettet, és a műszaki problémákkal küzdő Gászler Krisztiánt is. Kis kategóriában dobogóra állhatott Borbély Zoltán, Botlik Gábor és Jankovics Attila. Közép kategóriában induló versenyzők között Kis Ádám (képünkön) végzett az élen a Nissanjával, Viedner Tibor és Kaszás Tamás előtt. Nagy géposztályban Szűcs Gyula volt a leggyorsabb, Králik Márton és Borbély Zoltán osztozott a második és a harmadik helyen. A szuper mezőnyben Tóth Tamás harcolt Noszkó Zoltánnal, végül Tóth bizonyult gyorsabbnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!