Kultúra

2014.12.26. 18:35

A Vasas nagy karácsonya

Dunaújváros - Az ünnepek előtt telt ház előtt lépett fel évzáró műsorával a Vasas Táncegyüttes. Összegzés.

Szabó Szabolcs

- Ragaszkodunk a hagyományainkhoz, így az idei karácsonyi-évzáró műsorunkban is megpróbáltuk bemutatni lelkes közönségünknek, a szülőknek és támogatóinknak a legjobb produkcióinkat. Mind a 150 táncosunk színpadra léphetett a Bartókban rendezett gálán, így egy remek estével zárhattuk az évet - mondta el a Dunaújvárosi Hírlapnak Suplicz Mihály, a Vasas Táncegyüttes vezetőségi tagja, aki hozzátette, a gálán az idei esztendő legjobb, számos rangos országos elismerést is begyűjtő produkcióinak is tapsolhatott a közönség. Sőt, a Vasas már a következő év kihívásaira is javában készül, így némi újdonság is várta az érdeklődőket az ünnepek előtti telt házas előadásokon.

A teljes Vasas-kínálat műsorát szemlézhette a közönség: több mint 150 táncos lépett fel a Bartókban

- Úgy érzem, a nehézségek ellenére egy eredményes évet zárhatunk, hiszen sikerült számos szép élménnyel megajándékozni a közönséget és táncosaink, együtteseink is sokat fejlődtek, ezt az utat szeretnénk követni a jövőben is - zárta összegzését Suplicz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!