Kultúra

2016.12.27. 17:40

Rendhagyó irodalmi kávéházi este volt Előszálláson

Előszállás - A régi, tisztes előszállási hagyományt ezúttal is lélekemelő, ünnepi műsorral folytatták, amelyre értő közönség érkezett.

Balogh Tamás

A finomságok háza ezúttal a költészet és a zene kedvelőinek szolgált különleges kóstolóval. Dr. Bodolai György szervezésében egy rendhagyó irodalmi kávéházzá alakult át az előszállási cukrászda 23-án este.

Bodolainé Fidler Katalin, dr. Bodolai György és Bodolai Péter a rendezvényen

Az évente megújuló nagyszerű eseményt az a Bodolai György hozta létre és tartja életben, aki a környék elismert állatorvosa - a munkaidejében. Civilben viszont az irodalom elkötelezett bemutatója és színjátszóköri aktivistája.

Szabó Ferencné Erzsike a vendéglátó cukrászda vezetője

Megnyitójában - ami egy barátságos köszöntő volt az egybegyűltek számára - visszatekintett a mögöttük álló esztendőkre. A fennállása során mindig jelentős érdeklődéssel kísért programsorozat keretében egyebek mellett erdélyi irodalmi estet, Kodály-évfordulós műsort valamint énekkari koncertet is a színpadjukra állítottak az elmúlt évek során.

A mostani alkalommal az est házigazdája mellett a családja: Bodolainé Fidler Katalin verssel, Bodolai Péter pedig zongorajátékával járult hozzá a meghitt találkozáshoz. Az est zenei szólistája Kőbányai Ágnes fuvolista volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!