Külföld

2009.09.08. 11:57

Gond a merevedés? Vásárolhat gyógyóvszert 360 ezerért

DH - Akár önarcképes óvszert is lehet rendelni Moszkvában, ráadásul gyógyhatásút és méretre "szabottat", mindennek tetejébe pedig többször használhatót.

duol.hu

Pjotr Pomozov, az új termék feltalálója a Moszkovszkij Komszomolec című orosz lapnak elmondta, a többször is használható holmi szilikonból készül, a megrendelő péniszéről készült formába öntik, és a végtermék elősegíti az erekciót, emellett a gyógyóvszerre a megrendelő óhaja szerint akármilyen kép, ábrázolás is kerülhet. 
Noha nem olcsó mulatság - 360 ezer forintnak megfelelő összegbe is belekerülhet -, a gazdasági válság kezdete óta jelentősen megnőtt rá a kereslet. Korábban havi átlagban mintegy 400 férfiú rendelt ilyet, mostanában havi négyezer a megrendelés. 
A szakértők szerint ennek az a magyarázata, hogy a munka nélkül maradó férfiak potenciája csökken, és inkább rászánják a pénzt, hogy szívük hölgyének ne kelljen a pénzen kívül mást nélkülözni. 
A lap egyébként kiderítette, hogy az egészen hétköznapi óvszerekre való keresletet is megnövelte a gazdasági válság, most lényegesen több fogy a boltokban, mint korábban. 
Megnőtt egyébként azon férfiak száma is, akik műtéti úton akarnak nagyobb péniszre szert tenni. Az újságíró olyan pácienssel is találkozott, akit éppen banki állásának elvesztése indított az intim operációra, amelyet végkielégítéséből fizetett ki. 
 A pszichológusok úgy vélik, a várható állásinterjúk előtt a férfi így próbált megerősítéshez, a majdan vele szemben ülő humán erőforrás szakemberekkel szembeni fölényhez jutni.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!