alkotások

2017.12.07. 10:00

Vásároljon műtárgyat!

Az utóbbi években már több próbálkozás is volt arra, hogy a helyi művészek által kínált, elérhető áron beszerezhető alkotásokkal is bővülhessen az ajándékkosár. Pénteken 18 órától műtárgyvásár a KMI-ben. 

Szabó Szabolcs

A szervező Újpart Egyesület elnöke, Páhi Péter Fotó: ZsE

- Az Újpart Egyesület által összefogott helyi és a városhoz kötődő alkotóközösségnek mindig is szándéka volt, hogy így karácsony közeledtével rendezzen egy jó hangulatú vásárt, amelyen meglehetősen kedvezményes áron lehet beszerezni jó nevű alkotók kiváló munkáit. E hagyományt visszük tovább december 8-án, pénteken 18 órától, amikor a Kortárs Művészeti Intézetben és az abban található Art Caféban – mondta el lapunknak az eseményt szervező képzőművész, az Újpart elnöke Páhi Péter, aki hozzátette, a megnyitón Ordas István műgyűjtő-műértő mutatja be majd a munkákat az alábbi alkotóktól: Simon Tamás, Tábori Csaba, ifj. Koffán Károly, Várnai Gyula, Farkas Éva, Móder Rezső, Vachter János, Martinkó Márk, Birkás István. A műtárgyvásáron résztvevő alkotók sora még bővülhet. A részt vevő képzőművészek 3-3 alkotását felvonultató vásár és kiállítás december 12-én kezdődik a KMI-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában