nem lehetett ok panaszra

2019.06.13. 08:00

Korrekt megoldás találtak a szervezők

Tóth Alexandra

a

Rossz hírre ébredtek azok, akik nagyon várták, vagy egyenesen Majka miatt érkeztek volna a ­DUDIK-ra. A zenész a Majka és az Ők formáció élén érkezett volna, az énekes azonban hangszálproblémákkal küzd, és orvosi javaslatra menedzsmentje kedden este tíz órakor lemondta a DUDIK-os fellépést. A szervezők rögtön a megoldást kezdték keresni, a telefonálgatás eredményeként sikeresen kitöltötték a Majkáék helyén maradt űrt. A Necc Party és a Fish! vállalta a fellépést.

Kővári Dániel, a DUDIK egyik főszervezője
Fotó: DH archív

 

„A fesztiválszezon kezdetén gyakorlatilag valamennyi együttes be van táblázva már jó előre” – mondja Kővári Dániel, a DUDIK egyik főszervezője. Arnold Miklós hozzátette, hogy több bandát is felkerestek, mire végül szerda hajnali négyre megszületett a megoldás. A közönség fogadtatása vegyes volt, de többen támogatólag léptek fel. A szervezők méltányosan úgy döntöttek, a szerdai napijeggyel rendelkezők bejöhetnek csütörtökön is, vagy elcserélhetik azt egy másik napra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában