seregszemle

2020.01.27. 18:00

Gasztronómiai versenyen remekeltek a kereskedelmis diákok

Háromfős vendéglátós csapat képviselte a Kereskedelmi iskolát a fehérvári Deák Ferenc szakképző iskola versenyén, ahol a csúcsgasztronómia világát kellett megidéznie a versenyzőknek.

duol.hu

 

Fotók: dunaujvarosiszc.hu

A szakmai találkozón végzős szakácsunk, Hajnal Ádám előétele és főfogása az előkelő második helyet érdemelte ki.

A rózsaborsos libamájszelet mézes-narancsos céklával tálalva kiválóan nyitotta azt a menüsort, melyet egy szarvascomb követett sütőtökös-almás lilakáposztapürével és – a reneszánszát élő – gőzgombóccal, majd Horváth Julianna vörösboros kásakoszorú-desszertje zárta a lakomát. Mindeközben végzős szakgimnazistánk, Kovács Kiara az ünnepi díszterítésről gondoskodott, írja a dunaujvarosiszc.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában