2020.01.27. 18:00
Gasztronómiai versenyen remekeltek a kereskedelmis diákok
Háromfős vendéglátós csapat képviselte a Kereskedelmi iskolát a fehérvári Deák Ferenc szakképző iskola versenyén, ahol a csúcsgasztronómia világát kellett megidéznie a versenyzőknek.
A szakmai találkozón végzős szakácsunk, Hajnal Ádám előétele és főfogása az előkelő második helyet érdemelte ki.
A rózsaborsos libamájszelet mézes-narancsos céklával tálalva kiválóan nyitotta azt a menüsort, melyet egy szarvascomb követett sütőtökös-almás lilakáposztapürével és – a reneszánszát élő – gőzgombóccal, majd Horváth Julianna vörösboros kásakoszorú-desszertje zárta a lakomát. Mindeközben végzős szakgimnazistánk, Kovács Kiara az ünnepi díszterítésről gondoskodott, írja a dunaujvarosiszc.hu.