családi nap

2018.09.23. 08:28

Csarnokavató lesz ma a Radarban

Ma avatják fel a felújított Radari Sportközpontot, a neves vendégeket felvonultató családi napra várnak minden érdeklődőt.

Szabó Szabolcs

Forrás: archív

A Modern Városok Program keretében korszerűen felújított radari sportközpont hivatalos átadó ünnepségét szeptember 23-án, azaz vasárnap tartja Dunaújváros önkormányzata, valamint a DVG Zrt., amely kivitelezőként és a komplexum üzemeltetőjeként házigazdája lesz a rendezvénynek.

A szervezők a megnyitóünnepséget egy nyílt nappal kötöték egybe: az egész napos programsorozat reggel 9 órakor kezdődik a Radari Sporttelepen. A rendezvényen minden érdeklődő – családok, fiatalok és idősebbek, a sport szerelmesei – számára lehetőség nyílik a felújított küzdősportcsarnok, a futópálya, a műfüves futballpályák, valamint a kiszolgálóegységek megtekintésére. Az esemény vendége lesz Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, Balzsay Károly, a Magyar Ökölvívó Szövetség szövetségi kapitánya, valamint Wida József András, a Madárfészek Ökölvívó Akadémia igazgatója is.

A hivatalos megnyitó 15 órakor kezdődik, előtte 14.30-tól a BeatKOHO együttes ad koncertet. A csarnokban bemutató mérkőzéseket vívnak a DÖSE fiatal tehetségei.DH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában