közlemény

2019.03.13. 17:39

A dolgozókat támogassák ne a Jobbikot!

Fotó: Hankook

A lapunkhoz eljuttatott közlemény szerint

„Dr. Galambos Dénes miniszterelnöki biztos és Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere felszólítják a Hankook Tire Magyarország Kft. menedzsmentjét, hogy a Jobbik helyi országgyűlési képviselőjének, Pintér Tamásnak a lapja a castellum.do pénzelése helyett a dolgozók bérfejlesztési törekvéseit támogassák! Pintér Tamás és a Jobbik pedig újra megmutatta igazi arcát, nem a dolgozók életkörülményeinek javítása a célja, hanem az olcsó politikai haszonszerzés. Megmentőként lép fel, miközben valódi szándéka, hogy feszültséget keltsen Dunaújváros és térsége polgárainak életében.”

A pestisracok.hu cikke szerint ugyanis a Hankook úgy tűnik, a castellum.do hírportált tartja legalkalmasabbnak arra, hogy rendszeresen céges hirdetéseket közöljön rajta. A jelenség azért rendhagyó, mert a castellum. do online felület – miközben a koreai cég stratégiai partnere a magyar kormánynak –, láthatólag csak a kormánykritika és a helyi kötődésű fideszeseket sározó írások megjelentetésére, valamint a térség, tavaly az Országgyűlésbe bejutott jobbikos képviselője, Pintér Tamás gondolatainak közlésére fókuszál. A Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője szerint cégük és annak munkatársai nem politizálnak. Ennek azonban ellentmond az, hogy a kommunikációs vezető cégen belüli egyik közvetlen munkatársa rendszeresen vendégszerzőként szerepel a castellum. do online felületen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában