az ügy már az ügyészségen van

2018.11.26. 15:45

Suzukiról szerelte Volvora a hatósági jelzést

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetése miatt folytatott büntetőeljárást B. Ferenc ellen.

police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nyomozás adatai alapján, Adony külterületén, a 6-os számú főúton ellenőriztek a rendőrök 2018. október 2-án késő este egy Volvo típusú személygépjárművet és annak érdi vezetőjét. A járőrök az intézkedés során megállapították, hogy a Volvo típusú személygépkocsira, egy Suzuki típusú személygépjárműre kiadott hatósági jelzés volt felszerelve, ezért a 22 éves fiatal elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a rendszámtáblákat lefoglalták, majd a férfit egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában