Adony és Kulcs között

2020.03.09. 20:40

A 24 tonnás kamion egy autóval ütközött

A baleset a főút Adony és Kulcs közötti szakaszán történt

duol.hu

Fotó: Zsedrovits Eniko

FRISÍTÉS 20:40 – Adonyban újra zavartalanul halad a forgalom. Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. március 9-én 16 óra 15 perc körül a 6-os számú főút 54-es kilométerszelvényében, Adony belterületén két jármű összeütközött, a balesetben egy személy megsérült. Az érintett útszakaszon teljes pályás útlezárás volt érvényben a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt. A rendőrök a forgalomkorlátozást 20 óra 40 perckor feloldották, Adonyban, a főúton ismét zavartalan a közlekedés.

Március 9-én a késő délutáni órákban közigazgatásilag Adony belterületén, de hogy pontosak legyünk, a 6-os főközlekedési út Adony előtti szakaszán, az 54-es kilométer szelvénynél egy 24 tonnás pótkocsis tehergépjármű és egy személygépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – ütközött úgy, hogy a tehergépjármű teljes vontatmánya az árokba borult. A személygépkocsi teljesen összetört, vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy őt kórházba kellett szállítani, míg a kamion sofőrje – szemtanúk szerint – sértetlen maradt. Nem hivatalos információnk szerint a pótkocsis vontatmány sofőrje elveszthette uralmát gépjárműve felett, ezért következhetett be a tragikus baleset.

Fotók: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!