Jégkorong

2016.03.13. 14:38

Győzelem a Vasasnál

Budapest - A Dunaújvárosi Acélbikák szombaton megszerezték első győzelmüket a Magyar Kupa selejtezőjében, a Vasast verték 4-1-re.

Agárdy Csaba

Vasas-Continental - Dunaújvárosi Acélbikák

1-4 (1-2, 0-2, 0-0)

Jégpalota, 150 néző. Vezette: Vas, Mayer, Mizsák, Soltész.

Vasas: Perczel (Medgyes) - Sándorffy, Kaiser, Szlama, Horváth A., Czakó - Horváth B., Kováts, Székely-Mádai, Varga, Szlépka - Bukor, Surányi, Márkus, Janovits, Csiki - Oroszi, Szabó, Bolla, Tornyai, Takács 1. Edző: Jánosi Csaba.

DAB: Lajcs - Lencsés (1), Magosi (1), Szepessy M. (1), Borbás 2 (1), McCann 1 - Hruby, Dörök, Mátyásy, Revák 1 (1), Nagy (1) - Krukk, Kedves, Szepessy B., Léránt, Odnoga (1) - Major. Edző: Lee Gilbert.

A Magyar Kupa négyes döntőjét március 26-27-én a Tüskecsarnokban rendezik meg. A MOL Liga két döntőse a DVTK-Jegesmedvék és a MAC-Budapest, a másik két csapat a selejtezőből kerül ki. A selejtezőnek érdekeltje a Dunaújvárosi Acélbiák együttese is, amely szombaton 4-1-re nyert a Vasas otthonában. A selejtezőből még két csapat jut be a Final Fourba. Erre sajnos a dunaújvárosiaknak nincs sok esélyük, már csak azért sem, mert a MOL Liga alapszakasza után McCann-en kívül minden légiósától megváltak. A mezőny erős, a székesfehérváriak például az EBEL-csapatukkal neveztek a sorozatba. De ami lényeges, a dunaújvárosiak nagyon fiatal játékosokkal vesznek részt a kupában, ami a fejlődésük szempontjából fontos.

A DAB legközelebb március 16-án, szerdán szerepel a kupában, 18.15 órai kezdettel a fehérváriakat fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!