Jégkorong

2015.01.23. 20:19

A Csíkszereda és a Miskolci Jegesmedvék érkezik Dunaújvárosba

A jégkorong MOL Ligában péntek este a Dab.Docler Érsekújváron játszott , és 4-1-re kikapott.

Érsekújvár – Dunaújváros 4-1 (1-0, 2-0, 1-1)

Érsekújvár: Cikánek (Krajčovič) – Ďurčo, Huba (A), Marek Dubec (C), Frolík, Faith (A) – Šiška, Kowalczyk, Podstavek, O.Štefanka, Weissmann – Baron, Hrudík, Brandis, Martin Dubec, M.Štefanka – Leško, Král, Klobúčnik, Púchovský, Tábi.

Dab.Docler: Kalnins (Sevela) – Pozsgai (A), Hüffner, Azari (A), Szappanos, Galanisz – Mestyán, Martine, Eskelinen, Gröschl (C), Peterdi – Nagy, Erdélyi, Szepessy, Papp, Somogyi – Dörök, Magosi, Léránt.

A címvédő Érsekújvárral kemény csatákat vívnak a a Dunaújvárosi Acélbikák minden mérkőzésen a MOL Ligában. Fotó: Zsedrovits Enikő

Az érsekújváriak pénteken a megérdemelten nyertek a listavezető Acelbikák csapata ellen. Végig jobban, pontosabban és veszélyesebben játszottak mint ellenfelük. Az Acélbikák ezzel a vereséggel a második helyre csúsztak vissza, mivel a miskolciak nyertek ma a Fradi ellen, az érsekújváriak pedig visszaszerezték a brassóiaktól a harmadik pozíciót. Az élet azonban nem áll meg: szombaton 17 órakor a Csíkszereda látogat Dunaújvárosba, majd hétfőn a Miskolci érkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!