Jégkorong

2013.01.28. 20:04

Szuperek és minik hokija

A Dab.Docler HK jégkorong-szakosztálya január 19-én és 20-án szupermini és a minikorosztálynak rendezte meg kötelező tornáit az országos bajnoságban.

Agárdy Csaba

Ugyanis a Magyar Jégkorong Szövetségnek van egy határozata, hogy minden olyan klub, amelyik benevezett a bajnokságba, annak kötelező egy-egy tornát rendeznie valamelyik hétvégén. Ez azt jelenti, hogy a legkisebbek rendszeres játéklehetőséghez jutnak. (Mindkét korosztályban több mint negyven csapat indult a bajnokságban.) Természetesen minden klub nem vesz részt minden tornán.

(Fotó: Vohlmann György)

Dunaújvárosban a miniknél tíz, a szuperminiknél tizennyolc csapat indult. Ezekben a korosztályokban nem hirdetnek a mérkőzések után győzteseket, hiszen a játékon és nem az eredményen van a hangsúly. Ami biztos, hogy a dunaújvárosiak, Vladimír Babic edző tanítványai, jól szerepeltek: "nem hivatalosan" a mérkőzéseik nagy részét megnyerték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!