Ingatlan

2023.11.05. 11:30

Biogazdálkodás és mesebeli környezet Móron

Ha mindig is lótartásról, önfenntartó biogazdálkodásról álmodott, akkor lehet, hogy megtaláltuk Önnek az igazit! Móron kínálják eladásra ezt a teljeskörűen felújított parasztházat, cseréptetős istállóval. Szeressen bele a nyugalomba és a természetbe ebben a gyönyörű erdei házban!

 

“Eladó egy teljeskörűen felújított kis parasztház csodaszép környezetben!

Nagyon jó választás lehet lovak szerelmeseinek, nyugalomra vágyóknak, természetkedvelőknek, valamint olyanoknak, akik önfenntartó biogazdálkodást álmodtak meg maguknak.

A ház felújítása során kicserélték az egész tetőszerkezetet, a nyílászárókat új fa bukó-nyíló, hőszigetelt ablakokra cserélték, új villanyvezetéket építettek ki, elkészült az aljzat szigetelése (a betonozásnál beépítették a fűtés csöveket, valamint a radiátorok helyét is előkészítették a központi fűtésnek), új a laminált parketta, új a párkány, valamint a mennyezetet is felújították.

A fürdőszobában minden teljesen új, ez már egy új hozzáépítés az eredeti házhoz ezért itt a falak is újak és téglából készültek.

A ház folytatásaként a telekhatáron egy téglafalat már megépítettek előkészítve a ház további bővítését.

Az ingatlan teljes felújításon ment keresztül, csak a falak régiek. Kivéve a fürdőszobának, mert annak a falai is teljesen újak.

Kívülről az új vakolás hiányzik még a házról. Az udvaron található pince, istálló (45 nm ) Valamit van rajta még egy 2 éve épült 40nm-es cseréptetős istálló is, ahol 4 db ló kényelmesen elfér vagy akár szálastakarmányt is lehet benne tárolni. A régi istálló 4-5 lónak kényelmes szabad tartásban.

A karámhoz felvezették az áramot és a vízcsövet is.

Az ingatlan teljesen körbe van kerítve, továbbá vadhálóval és villanypásztorral is ellátott.

Az ingatlanon található még egy kút, ami mellett van egy akna is.

Víz, villany, csatorna bent van a házban, gáz a telken.

Gyönyörű tereplehetőség van a környéken.

A település 18km-re van Székesfehérvártól és Mórtól. A faluban van bolt, óvoda, játszótér, orvosi rendelő.[...]”

 

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!