Ingatlanbazár

2023.10.08. 11:00

Ön dönt: luxus többgenerációs családi ház, panzió, vagy…?

Ebbe az ökoházba mi azonnal beleszerettünk. És ön? Az ingatlanban és az egy hektáron fellelhető összes extra is rendkívül vonzó, ráadásul a ház mindössze 30 percre található Budapesttől, nyugodt környezetben. Nézzen be velünk!

Duol.hu

“Velencei tónál, 800 méterre a víztől eladó egy nagy területű 11.000 m2-es parkkal rendelkező, összesen 700 m2-es, 11 szobás, 3 lakásos Öko ház, amely a mérete folytán több generációs családi ház, de alkalmas panziónak, nyugdíjasháznak, magánklinikának, üzleti célú hasznosításra is kiváló. 1 hektáros rendezett terület külön gyümölcsös, külön örökzöld területre osztva, kis tó vízforgatóval, nagy tó díszhalakkal. Borospince, Kinti fedett kemence, sparhelt, platnis sütő,étkező egy helyen.

Fotók: Ingatlanbazár

A házban egy 2 állásos garázs, valamint egy wellness központ is található medencével, szaunával, jacuzzival, télikerttel.

A fűtés geotermikus, hőszivattyús rendszerű. A meleg víz előállítása levegő-levegő rendszerű hőszivattyúval történik, a kazánház levegőjének hőtartalmát hasznosítja. Az elektromos áramot napelemek termelik.

Az utcában nincs csatorna, de a házhoz egyedi biológiai szennyvíztisztító készült. A tisztított víz gyökérzónás öntözés formájában hasznosul. A városi víz a két lakás konyhájába van bekötve, egy speciális klórmentesítő és tisztító berendezésen keresztül.

 

A használati víz a fürdőszobákhoz és a háztartási gépekhez saját kútból, házi vízművön keresztül külön vezetékhálózaton jut el. A belépési ponton egy vízlágyító és szűrő berendezés gondoskodik a víz kezeléséről. A villamos ellátás három fázisú, 3*35A teljesítményű. ISDN telefon vonal kiépítve, egy házi központon 8 mellékre kiépítve. A telefonvonalon ADSL internetkapcsolat kiépítve. Kábel TV az utcáról van bevezetve és a házban 8 helyiségbe elosztva, a tetőn műholdas parabolaantenna kiépítve 4 helyre.

 

A fenti műszaki paraméterek biztosítják azt, hogy a közel 700 m2-es ház teljes rezsije télen-nyáron mindössze 20.000 Ft / hó

Igényes nyugodt környezet 30 percre Budapesttől . Várom megtisztelő hívását.[...]”

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!