Ingatlanbazár

2023.09.10. 12:00

Álmodott már arról, hogy privát strandja van a Velencei-tó partján?

Ha igen, akkor ez az ingatlan egészen biztosan felkelti az érdeklődését, hiszen 2000 négyzetméteres privát strand tartozik hozzá. Mindehhez kilenc hálószoba és a legtöbb szobához saját fürdőszoba is tartozik. A 300 négyzetméteres ház luxus otthonként, de akár panzióként is ideális lehet.

Duol.hu

Fotó: Ingatlanbazár

“Eladó a Velencei-tó partjához közel fekvő, kétszintes, újépítésű, 9 hálószobás családi ház, ami egy zárt és védett területen helyezkedik el, aminek egy 2000 m2-es privát strandja van. Az épület 2022 júniusi átadású és 300 m2 hasznos területtel rendelkezik és tartozik hozzá 1040 m2 kert is. A 150 m2-es teraszon egy 10x3 méter hosszúságú, fedett medence található. Minden szoba be van rendezve és a legtöbb hálószobához tartozik egy saját fürdő. Az épület saját részre épült, így a kivitelezés magas minőséget biztosít a lakóknak. 

Fotók: ingatlanbazár 

Földszinten foglal helyet a konyha, ami egybe van nyitva a nappalival, ezen felül 4 hálószoba 4 fürdőszobával, egy előszoba és egy háztartási tároló. A nappali nagy belmagassága és a kimagasló fényviszonyok rendkívül otthonossá teszik a teret. Sajátos kivitelezés és egyedi dizájnelemek tarkítják az épület belsejét. Az emeleten 5 hálószoba van és 4 fürdő, az egyik szobához egy erkély is tartozik. Kis ráfordítással akár panzió kialakítása is megvalósítható. A ház fűtését levegős hőszivattyús rendszer biztosítja. A vételáron felül, lehetőség van egyéni igények kérésére is a kivitelező felé. Parkolásra az udvarban van lehetőség, emellett elektromos autó töltése is megoldható. [...]”

 

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!