Ingatlanbazár

2023.07.08. 12:00

Kivételes lehetőség: álomotthon Szedreskerten

Egy rendkívül izgalmas lehetőségként kínálja a hirdetés ezt a 90 négyzetméteres ingatlant. A 4 szobás, 2 fürdőszobás lakáshoz a két autóbeállási lehetőségen kívül egy belső, a kíváncsi szemek elől elzárt kis oázis is tartozik, amely két másik tulajdonossal közös. Ha a belső kert nem lenne elég a feltöltődéshez, a közelben kéznél van egy tóparti sportkomlpexum.

Duol.hu

Fotó: ingatlanbazár

“Íme egy rendkívül izgalmas lehetőség, amelyet nem szabad kihagynia!

Minden vágya beteljesülhet ebben a varázslatos otthonban, amely a város nyüzsgésétől mentes, csendes, zöldövezeti környezetben helyezkedik el, ugyanakkor csupán néhány percre van a központtól. Rövid sétával elérheti a belváros pezsgését, ahol éttermek, kávézók és kulturális látnivalók várnak felfedezésre. A szerencséseknek is ritkán és csak rövid ideig adódik lehetőség, hogy ebben a közkedvelt környezetben ingatlantulajdonossá váljanak.

Már a lépcsőházba lépve érezzük, valami különleges vár minket. Azonnal elvarázsol a kellemes atmoszféra. Ez a lakás a gondos tervezői és kivitelezői munkának köszönhetően, kényelmet és eleganciát nyújt Önnek és családjának. Az igényes kialakítás, a szép állapot és a modern berendezés gondoskodnak arról, hogy minden pillanatban otthon érezze magát.

Fotók: ingatlanbazár

A tágas terek és a kifinomult belsőépítészeti megoldások lehetővé teszik, hogy saját tetszése szerint alakítsa ki álmai otthonát. Ez a lakás rendelkezik, azokkal a tulajdonságokkal, amire a többségünk vágyik. Csendes környezet, a belváros közelsége, a terek igényes és átgondolt kialakítása, napsütötte szobák, nagy ablakok.

Ez még nem minden.

A lakáshoz tartozik egy belső kert is, egy kis oázis. Ez egy zárt privát terület, amit az épület hátsó része felől érhet el és amit a házban lévő, másik két kedves lakás tulajdonosával közösen élvezhet, szépítgethet. A közeli sportkomplexum mellett pedig egy varázslatos tópart várja Önt, ahol a természet öleli körül, és pihenhet, relaxálhat a mindennapok rohanása után.

 

Nem mehetünk el szó nélkül a lakótér remek műszaki adottságai mellett sem. A 100 m2-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás,

gáz-cirkó-radiátoros fűtésű, klimatizált, kitűnő állapotú lakás 2 m2-es erkélye, csodálatos kilátást biztosít a zöld környezetre.

További pozitívum az Ingyenes parkolási lehetőség két autó számára.

Ne habozzon, ez a lehetőség egyszerűen magával ragadó! Ez a pompás lakás várja, hogy Ön legyen a boldog tulajdonosa.

Ne maradjon le erről a kivételes ajánlatról, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma![...]”

Még több figyelemreméltó helyi lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!