Ingatlanbazár

2023.02.19. 11:30

16 szögű, félkész passzívház tulaját keresi Bodajkon!

16 szögű otthont nem igazán láttunk még az ingatlanpiacon. Bodajkon azonban ilyesmi is akad! Lesse meg a készülőben lévő, izgalmas családi fészket!

Ingatlanbazár

„Az ingatlan jellemzői:

- Az épület egy kb 100 m hosszú, 4298 m2-es telken helyezkedik el.

- A magas talajvízszint kiküszöbölése érdekében a házat kútalapra építették

- a tervek szerint a földszintes, lapos tetős épület, a földszinten 119 m2-es lakótérrel, a tetőszinten pedig egy 45,78 m2-es fedett terasszal és egy 80,32 m2-es napozó terasszal rendelkezik

- A főfalak 30 cm vastag POROTHERM téglafalak, a monolit födém közepére pedig egy 2×2 m-es felülvilágító kupolát terveztek, mely a belső központi tér megvilágításáról gondoskodik. Az Északi oldalon magas fal szegélyezi a tetőteraszt, benne ablak nélküli nyílásokkal a Bakony irányába való kilátás érdekében.

 

- Az alacsony energiájú ház tájolása É-D tengelyhez igazodik, vagyis a DÉLI irányban helyeztek el rajta nagyobb üvegfelületeket. Belső terének kellemes hőmérsékletéért és a meleg vízért hőszivattyús rendszert és napkollektort terveztek beépítésre, ezáltal közelít a Passzívház követelményeihez.

- Tervezett helyiségek: nappali+ konyha, 3 szoba, 2 gardrób, fürdő, WC, háztartási helyiség és az épület közepén az étkező.

- Víz és ipari áram a telken, csatorna a telek előtt Ha családjával egy stílusos és igazán egyedi kialakítású házban szeretnének élni, akkor ennek az alapját itt megtalálták. Fejezzék be Önök, és közben varázsolják otthonukká ezt a jó adottságokkal rendelkező családi házat! […]

További izgalmas házak az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!