Ingatlanbazár

2022.10.30. 15:30

Fél év után is eladó a felcsúti csoda villa! Új képek!

Egyszer már elámultunk a felcsúti, valóban exklizív, eladó villa kapcsán. A hirdetés fotók már akkor is lenyűgözőek voltak, a mostani, megújult fényképalbum azonban újabb izgalmas részletekkel szolgál. Érdekelné egy csocsó asztal intarziás tömör fából? Máris mutatunk egyet!

Ingatlanbazár

“Ha meglátja, garantáltan beleszeret! Felcsút festői hegyoldalán, a Váli-völgyre örök panorámás 3989 nm-es telken, brutto 480 nm alapterületű belső medencés elegáns, klasszikus családi villa eladó. 

A ház 2010-ben minőségi alapanyagok felhasználásával épült. Nappali + 4 hálószoba, 2 kádas és 1 zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. 

Fotók: Ingatlanbazár 

Földszint: A tágas, elegáns polgári nappaliból üvegajtón keresztül juthatunk a medencetérhez, majd azon keresztül a csodálatos panorámával rendelkező, egyedi kialakítású nagy teraszra. A külön nagykonyha konyhaszigettel és étkezővel is rendelkezik, közvetlen kertkapcsolata van a panorámás terasz felé. Ezen a szinten található egy hálószoba (mely könyvtár,- vagy dolgozószobának is alkalmas) innen ki lehet menni a teraszra, majd a hatalmas kertbe. Mellette zuhanyzós fürdőszoba található wc-vel, valamint háztartási helyiség. A hatalmas garázsban 2 nagy autó kényelmesen elfér, a garázs előtt pedig sok parkolási lehetőség van a vendégek számára. 

 

Emelet: A szülői lakosztály örök panorámás, tágas, félköríves, beépített szekrényekkel rendelkezik, teraszkapcsolatos. Saját, rendkívül elegáns fürdőszobája van káddal, zuhanyzóval és wc-vel, mellette külön gardrób. Ezen kívül még van 2 hálószoba, mindegyik teraszkapcsolatos és egy kádas fürdőszoba wc-vel. Az emeleten hangulatos télikert is van (jelenleg tárolóként hasznosítja a tulajdonos). 

Pince: A terasz és a ház alatt 80 nm-es pince van, gyönyörű boltíves bejárattal, boros pincének tökéletes! Fűtését faelgázosító kazán, a meleg vizet napkollektorok biztosítják. A kert parkosított, művelt bio gyümölcsöse van, sok terasszal, a pihenő részen 50 férőhelyes panorámás szaletli található búbos kemencével. 

A kerti tó helye kiásva, ha valaki szeretné, be kell fejeznie. A házban egyedi, különleges beépített bútorok találhatóak, sok kiegészítőt külföldről hozattak. Az ingatlanban lévő bútorok igény esetén külön megvásárolhatóak (a beépített bútorok kivételével), nincsenek benne az árban. [...]

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!