Ingatlanbazár

2022.03.20. 07:00

Dunaújvárosi luxus, 159 millióért: ahol a wellness az úr!

Tágas luxus családi házat kínálnak eladásra Dunaújvárosban. A “vizes” részleg mérete és felszereltsége lenyűgöző. Ebből az otthonból nem kell eljárni nyaralni…

“260 NM-ES LUXUS CSALÁDI HÁZ, WELLNESS RÉSZLEGGEL, MEDENCÉVEL, 85 NM GARÁZZSAL ELADÓ!!! Budapesttől és Székesfehérvártól fél óra távolságra Dunaújváros újtelepi részén, 2009-ben épült, 260 nm-es lakótérrel rendelkező, gáz fűtéses, minőségi anyagokból épült, könnyűszerkezetes családi házat kínálok megvételre! 85 NM-ES GARÁZZSAL, 90 NM-ES WELLNESS ÉPÜLETTEL, MEDENCÉVEL, télikerttel, kerti tárolóval, terasszal, 2090 nm-es telken. 

Fotók: Ingatlanbazár 

A ház tágas kandallóval és klímával rendelkező nappalival és minőségi bútorzattal-gépekkel felszerelt étkezős konyhával rendelkezik. Minden szobájához saját fürdő, klíma és gardrób tartozik. Egyéb kiszolgáló helyiségekkel is felszerelt (háztartási helyiség, dolgozó, 50 NM EDZŐTEREM).[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!