Horoszkópok

2017.08.21. 14:44

Napi horoszkóp - A Szűz nyugodtan belefoghat akár több új dologba is!

A Baknak nem várt fordulatot hozhat ez a nap az életébe!

KOS (március 21.-április 20.) - Lassan indul a nap, a munkahelyén minden a megszokott módon halad, eseménytelenül telik a délelőtt. Vigyázzon, mivel a magánéletében viszont problémák adódhatnak.

BIKA (április 21.-május 20.) - Nem szereti a konfliktusokat, de mégsem biztos, hogy mindent önnek kell személyesen megoldania. Van olyasmi, amibe jobb, ha nem keveredik bele közvetlenül.

IKREK (május 21.-június 21.)- Igen fontossá vált valaki az életében, és talán többet is jelent önnek már érzelmileg, mint puszta barát. Az otthonában is változásokat tervez, a költözés, az átalakítás küszöbön áll.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ma túlságosan sötét szemüvegen át szemléli az életet: képes mindenkiről rosszat feltételezni. Ezért jobb, ha emberi kérdésekben inkább ma nem hoz döntéseket.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Jobb, ha ma nem akar mindent problémát megoldani. Van valami, amit az idő jobban elintéz önnél. Türelmesnek lenni ma nehezére eshet, de van néhány hasznos foglalatosság, amivel elütheti az időt.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A Hold már a Szűz jegyében áll. Nyugodtan belefoghat akár több új dologba is. Este egy nem várt látogatásnak örülhet. Érdekes újdonságokról szerezhet tudomást.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Vénusz kedvezőtlen kapcsolatban van az Uránusszal. Ez egy kritikus bolygóállás, szerelmi téren kellemetlen fejleményeket okozhat. A féltékenységi jeleneteket jobb lenne elkerülni!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Jelentősen megnövekedtek a terhei, és ezért néha már úgy érzi, hogy képtelen lépést tartani a kötelezettségekkel. A lelki erő most többet számít, mint a testi.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Nehezen bírja ma a kritikát, pedig a csökönyösségével csak magának árt. Pedig van olyan hang, ami nem bántani akarja, csupán figyelmeztetni. Persze nem muszáj hallgatni rá.

BAK (december 22.- január 20.) - Nem várt fordulatot hozhat ez a nap az életébe. Lehet, hogy első pillanatra megijeszti a lehetőség, de már késő visszafordulnia. Ne aggódjon, biztosan képes lesz megbirkózni a feladattal. Bízzon önmagában!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Váratlan nehézségei adódhatnak a munkahelyén. Meglepődik, hogy egy olyan kollégája áll ki ön mellett, akit eddig ellenségének gondolt. Ott is vannak támogatói, ahol nem remélte.

HALAK (február 21.- március 20.) - A mai nap nem alkalmas arra, hogy új dolgokat próbáljon ki. Hiába csábítja az ismeretlen, ne kísérletezgessen! Különösen nem szabad újfajta pénzügyi tranzakciókba kezdenie.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!