Horoszkópok

2017.08.17. 13:59

Napi horoszkóp - A Skorpió remek napra számíthat!

A Rák tartsa távol magát a rosszindulatú pletykáktól!

KOS (március 21.-április 20.) - Valamilyen értelemben újrakezdés előtt áll, és minden új feladatot, tervet jól és igen hatékonyan el tud végezni. Vegye komolyan az ötleteket, amik ma az eszébe jutnak!

BIKA (április 21.-május 20.) - Ne akarjon folyton ön dolgozni mások helyett. A hálájuk helyett csak azt fogja tapasztalni, hogy már mindent mindenki öntől vár el, és bosszankodnak, ha nem így tesz.

IKREK (május 21.-június 21.)- A Hold a Rák jegyében áll. Ma egy váratlan találkozás kavarhatja fel az érzéseit. Talán egy régi szerelme bukkan fel hirtelen, ami jobban zavarba hozza, mintsem gondolta volna.

RÁK (június 22.-július 22.) - Tartsa távol magát a rosszindulatú pletykáktól! Mielőtt alaptalan vádaskodásba kezdene, járjon utána kissé a körülményeknek. Lehet, hogy épp az ellenkezője az igaz.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Úgy látszik, a botrányokat nem kerülheti el a mai napon. A legjobb azonban, ha elengedi a füle mellett a láthatólag ártani akaró intrikákat. Ami önre tartozik, azt is szűrje meg gondolataiban, mielőtt reagálna rá.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Szenteljen ma több időt a rokonainak! A mai napon jobb kapcsolatot képes kialakítani velük, amitől ön is, ők is jobban érezhetik magukat majd a bőrükben.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A mai napra sikerült magát kissé túlterveznie: a végén már maga sem tudja, hova kapjon, annyi lehet a teendője. Talán célszerű lenne lemondani egy kevésbé fontos megbeszélést.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Remek napra számíthat! A héten először végre kényelmesen kezdheti a napot és nyugodt tempóban dolgozhat. Meg is látszik ez a hangulatán, úgy érzi, kiderült ön felett az ég!

NYILAS (november 23.-december 21.) - Romantikus napra számíthat. Hiába minden teendője, gondja, önnek csak egy valakin jár az esze Ha eddig nem tette volna, szervezzen ma találkozót vele!

BAK (december 22.- január 20.) - Ha ön most jött meg szabadságáról, kipihenten, és újult erővel állhat munkába. Ha nem, akkor is több bölcsességgel és türelemmel ruházzák fel a csillagok. Ma képes másként látni dolgokat.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Ma érdekes gondolatai támadhatnak, amikkel megalapozhatja a jövőbeni terveit is akár. Persze, ha ön nem szakember a témában, akkor jó, ha kikéri egy szakmabeli véleményét is.

HALAK (február 21.- március 20.) - Panaszkodós napja lehet. Ha nem ön szavalja el keserveit, akkor valaki más talál önben lelki szemetesládára. A nap végén jól teszi, ha kiszellőzteti a fejét.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!