Horoszkópok

2017.08.29. 14:35

Napi horoszkóp - A Mérleg nyugodtan vágjon bele az előtte álló új feladatba!

Az Ikrek délután próbáljon meg lazítani.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold együtt áll a Szaturnusszal a Nyilas jegyében, ez egy bonyolult konfliktust jelez. Próbáljon meg úgy döntést hozni, hogy mások ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Vénusz most kedvezőtlen fényszöget vet az ön jegyére. Ön mindig is megfontolt volt. Ha ma nagyon siet, sokkal több hibát ejthet a munkájában. Kerülje el az ezzel járó kellemetlenségeket.

IKREK (május 21.-június 21.)- Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr már a Szűz jegyében jár, emiatt nehézkesebben mennek a dolgok. Délig próbálja meg befejezni a legfontosabb feladatait, délután próbáljon meg lazítani!

RÁK (június 22.-július 22.) - Stresszes nap előtt áll. Elhamarkodott pénzügyi akciókba kezdhet, ne mára időzítse a nagybevásárlást, mert sok felesleges és drága dolgot beszerezhet, hirtelen felindulásból!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Mars jó fényszögben van az Uránusszal. Minden nap tartogat egy újabb meglepetést, de a mai napon az Uránusz bombát robbanthat, mert meglepő fordulatot vesz egy bizonyos ügy.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - A Merkúr hátráló mozgásban van a Szűz jegyében. A legkellemetlenebb témáról is őszintén kell beszélnie, csak így tudjaelkerülni a további bosszúságokat.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Jupiter és a Szaturnusz, a két nagy sorsbolygó kedvező kapcsolatban állnak egymással. Nincs mit veszítenie, vágjon bele az új feladatba, és a többi majd adja magát.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - A Plútó jelenleg hátráló mozgásban látszik, és fényszög nélkül áll a Bak jegyében. Az izgalom az Ön lételeme. A sikerek sok örömet hoznak, de jobb lenne, ha hosszabb távra tervezne.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Ma kisebb-nagyobb nehézségeket állít ön elé az élet. Koncentráljon egy dologra, csak így lehet sikeres! Ha nem boldogul valamivel, akkor tegye félre a büszkeségét.

BAK (december 22.- január 20.) - A Jupiter és a Szaturnusz, a két nagy sorsbolygó kedvezően kapcsolódik egymáshoz. Most van itt az idő, amikor őszintén kellene beszélnie a párjával. Nyugodjon meg, ő a megfelelő ember, csak bátorságot kell gyűjtenie.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Az Uránusz jó fényszögben van a Marssal. Ön nagyon türelmetlen ember, hiszen az Uránusz jelképében megtalálható a Mars tüskéje is. Ma ne sürgessen semmit.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold is és a Szaturnusz is kedvezőtlen fényszögben áll az ön jegyével. Sokkal szívesebben töltené az időt a párjával, de muszáj a feladataira koncentrálnia.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!