Horoszkópok

2016.03.08. 09:19

Napi horoszkóp - Higgye el a Mérleg, hogy képes megbirkózni mindennel, bármi jöjjön is szembe

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos – Több kisebb konfliktusra is számítania kell a nap folyamán, amiket meg kell próbálnia megbeszélni az érintettekkel. Valaki még a segítségére is lesz a gondok tisztázásában!

Bika – Most lehetősége lesz olyan horderejű változásokat véghezvinni, amik hosszú időre meghatározzák majd a jövőjét! Döntsön előrelátón, és ha kell, még kérjen időt!

Ikrek – Hagyta, hogy hosszú idő után valaki kicsit közelebb kerüljön önhöz, és örömmel tapasztalja, hogy az illető nem él vissza a bizalmával. Ez önnek is jó, mert sok terhet vett a válláról!

Rák – Ma egész nap vidám hangulatban lesz, mindenkivel közvetlen és beszédes. Ráadásul, ha nyitott szemmel jár egy remek ötlete is támadhat abból adódóan, amit lát. Csak így tovább!

Oroszlán – Komoly lelkiismeret-furdalás gyötri, mert megbántott valakit. Keményebb volt vele, és most már visszacsinálná az egészet. Jobb lenne, ha minél hamarabb tisztázná az ügyet!

Szűz – Nagy lendülettel vágott bele valamibe, de hamar alábbhagyott a lelkesedése. Meg kell találnia az eredeti motivációját, és újult erővel nekivágni a feladatnak, mert ezt le kell gyűrnie!

Mérleg – Egyre nagyobb elvárásokat támasztanak önnel szemben, és saját magától is jobb eredményeket vár el. Higgye el, megbirkózik mindennel, bármi jöjjön is szembe!

Skorpió – Ma nem fog tudni tiszta fejjel gondolkodni, így a legjobb, amit tehet, hogy inkább tudatosan megpróbálja elkerülni a veszekedéseket. Nem jöhet jól ki belőlük!

Nyilas – Valaki teljesen elvarázsolta a lehengerlő stílusával, és a vonzó megjelenésével. Szívesen megismerkedne vele közelebbről is, pláne, hogy a vonzalom kölcsönösnek mutatkozik!

Bak – Fontos, hogy elismerjék a munkánkat, és időnként megdicsérjenek, vagy ha kell, kritizáljanak minket, mert így fejlődhetünk. Azonban meg kell értenie, hogy saját magáért dolgozik!

Vízöntő – Ha ön jelenleg egyedülálló, akkor izgalmasan telhet a napja, mert valaki olyannal bonyolódhat flörtölésbe, akivel már régóta meg szeretett volna ismerkedni!

Halak – Meg kell tanulnia végre, hogy mikor kell inkább csöndben maradnia, és magában tartania a véleményét. Pedig már többször is gondja adódott az éles nyelve miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!