Horoszkópok

2015.02.18. 16:05

Napi horoszkóp - Szerelmi téren is pozitív fordulat állhat ma be a Bikánál!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Délután egy igen komoly problémát kell majd megoldania, ezért jobb, ha már előre felkészül. Egyik barátja felajánlja majd a segítségét, de ezúttal teljesen önállónak kell lennie.

Bika (április 21.–május 20.)
– Igazán izgalmas lesz a napja és olyan lehetőségek érik, amik alkalmat adnak legnagyobb vágyai megvalósítására. Ráadásul szerelmi téren is pozitív fordulat állhat ma be!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Az idő sok mindent megszépíthet, ezért amikor ma találkozik a múlt egy darabkájával, ne vonjon le messzemenő következtetéseket abból, hogy jól érezte magát.

Rák (június 22.–július 22.)
– Feszült napja lehet, amikor szinte minden pici, önt érő inzultusra egyből ugrik. Veszélyes ez a taktika, ugyanis olyan dolgokat is kimondhat, amiket később meg fog bánni!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Nagy változás állhat be a munkahelyén. A napokban számíthat egy előléptetésre, vagy új feladatkörökkel bízhatják meg, ami jelentős szakmai fejlődéssel járhat. 

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ahhoz, hogy megtegye azt, amit már régóta tervez, még egy utolsó lökésre van szüksége. Szerencsére jó barátja biztosítja támogatásáról, ami elég is lesz!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Enyhén szólva is érdekes ajánlattal fogják ma megtalálni, amire a legszívesebben zsigerből mondana nemet. Szíve joga elutasítani, de kellő diplomáciai érzékkel tegye!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– A szerelmi életében végre bekövetkezhet ma az a változás, amit már annyira várt. A sors fintora, hogy nem pont úgy, ahogy elképzelte, de ettől függetlenül örülni fog!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Egy váratlan összejövetel vagy megbízás teljesen felborítja a napját. Szinte minden teendőjével elúszik. Azonban semmi esetre sem szabad kapkodnia!

Bak (december 22.–január 20.)
– Úgy érzi, hogy valaminek az irányítása egyre inkább kicsúszik a kezei közül. Sosincs késő cselekedni, ezért ha például ma változtatna, akkor még megmenthetné a dolgot!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Már régen ígéretet tett valakinek, amit nem szabadna a munka miatt felrúgnia. Akárhogy is alakulnak a feladatai, délutánra igyekezzen szabaddá tenni magát. 

Halak (február 21.–március 20.)
– Remekül felépített tervvel rendelkezik és tényleg minden eshetőségre alaposan felkészült, azonban talán nem ártana egy kicsivel több kockázatot vállalnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!