Horoszkópok

2015.02.10. 13:45

Napi horoszkóp - A Kos pihenjen, töltődjön fel!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Végre alaposan kipihenhette magát, és feltöltődve, újult lendülettel vág bele a munkába de csak holnap! A mai nap még a pihenésről, barátokról, családról szól majd!

Bika (április 21.–május 20.)
– Nagyon kedvező alkalmak kínálkoznak ma a flörtölésre. Ön azonban úgy érzi, hogy mindez kevés, mert inkább vágyik egy megértő és hűséges társra, semmint egy kalandozásra. 

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nehezen tudja követni az ön körül zajló eseményeket, szinte elveszik a teendőkben. Fújjon egyet és állítson fel egy fontossági sorrendet, máris átláthatóbb lesz minden!

Rák (június 22.–július 22.)
– Komoly dilemmában van, nem tudja, hogy mi lenne a helyes. Ma kapcsolódjon ki és rá fog ébredni, hogy mit kell tennie.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– A munkahelyén valaki nagyon megbántotta a közelmúltban. Nem érdemes visszavágni, inkább elegánsan kerülje csak ki az illetőt!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Van, hogy csak el kell venni, amit az élet tálcán kínál. Ne tépelődjön, csak élvezze a helyzetet! Látja, néha az ön szerencsecsillaga is felragyoghat!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezte, mert többet pepecsel majd pár aprósággal. Fontos, hogy gyorsan kigondoljon egy B-tervet is!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– A mai nap a lakás átrendezéséről fog szólni. Remek meglátásai vannak, hogy lehetne átrendezni a nappalit vagy felújítani a konyhát. 

Nyilas (november 23.–december 21.)
– A párkapcsolatában ismét probléma üti fel a fejét. Azonban megijedni nem kell, mert kiderül, hogy ezúttal is csak félreértették egymást!

Bak (december 22.–január 20.)
– Hiába várja, hogy valami olyan legyen, mint azelőtt volt! Azonban, ha nyitott marad az új dolgokra, nagyon kellemes meglepetés is érheti. 

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Olyan dolgokon rágódik, amik nem csak magán múlnak. Szemléletet kellene váltania, pozitívabban állni a dolgokhoz!

Halak (február 21.–március 20.)
– Tisztázhatják nézeteltéréseiket a párjával, de csak akkor, ha valamelyest tud engedni az igazából és beismeri, hogy ön is felelős volt a problémákért. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!