Horoszkópok

2014.07.30. 13:49

Napi horoszkóp - A Bak jól gondolja meg, hogy kinek adja ki a bizalmas információit

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Sokat dolgozik ma a Kos, még sincs meg a kellő látszata. Jobban el kellene osztania a munkáit, mert így hamar ki fog merülni, és nem jut ideje a kellő pihenésre, feltöltődésre sem.

Bika (április 21–május 20.)
– Eljött az idő, hogy kilépjen a jelenlegi párkapcsolatából, mert már mindennaposak a veszekedések otthon, az állandó feszült légkör pedig előbb-utóbb teljesen felőrli az idegeit.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Ne húzzon ma ujjat a felsőbb hatalmakkal, tegyen lakatot a szájára. Bármit gondolhat, csak ne mondja ki, ha jót akar saját magának. Nem könnyű ugyanis másik munkahelyet találnia.

Rák (június 22–július 22.)
– A Rák szívét ma elrabolhatja valaki, de vigyázzon, mert törékeny ez a kapcsolat. Bár kifelé nem mutatja, de azért a lelke mélyén ott lapul a féltékenység zöld szemű szörnye.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Legyen ma túl egy nemszeretem dolgon, ne mondja le a találkozót, mert holnap sem lesz hozzá több kedve. Minél előbb letudja, annál felszabadultabb lesz a napja.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– A Szűz ma értelmes kompromisszumokat köthet a családjában, amivel jelentősen csökkentheti az anyagi kiadásait. A kemény fizikai munka és a sportolás ma jót tehet önnek. 

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Kedves Mérleg! A türelem rózsát terem, tartja a mondás, önnek azonban ma véges a türelme. Sőt! Mintha egyáltalán nem is lenne. Talán ki kellene pihennie magát.

Skorpió (október 24–november 22.)
– A Skorpió még a szabadása alatt sem tud igazán kikapcsolni, mindig ott lóg a neten és mobiljától sem képes megválni. Mi lenne, ha változtatna ezen?

Nyilas (november 23–december 21.)
– Nagyon nehéz ma a Nyilas kedvében járni, olyan szúrós, mint egy sündisznó, mindenen kiakad. Ne csodálkozzon hát, ha ma inkább elkerülik az emberek.

Bak (december 22–január 20.)
– Jól gondolja meg, hogy kinek adja ki a bizalmas információit, ugyanis könnyen visszaélhetnek az adataival. Az internet korában már semmi sem lehetetlen!

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Kedves Vízöntő! Figyeljen jobban társára, legyen vele sokkal türelmesebb és megértőbb, mert egyszer csak azt veszi észre, hogy az üres lakásba fog hazamenni. 

Halak (február 21–március 20.)
– A pletyka nem feltétlenül rosszindulatú, lehet építő jellege is, csak tudni kell, mikor és kinek mit mondhat. Ön ennek a nagymestere, igazi diplomata típus!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!