Hírek

2013.10.02. 19:24

Zsákolták a szemetet a dunaferres diákok

Számos és változatos program szerepel a Dunaferr iskolahetének programjában, szerdán például szemetet szedtek a diákok a Szalki-szigeten.

Gallai Péter

Balázs Gábor (balra) és Battyányi Olivér is bőven talált összeszedni valót a szigeten (Fotó: Ady Géza)

Az események hétfőn kezdődtek a központi épületbe járó diákoknak és a tagiskolásoknak egyaránt. Előbbiek ekkor kezdték meg a diákelnök választási kampányt, kedden nyelvi vetélkedő szerepelt a kínálatban, szerdán pedig a hagyományos szemétszüretet bonyolították le a Szalki-szigeten. Csütörtökön szakmai nap következik a város különböző–vasmű, Hankook, Ferroste – üzemeiben. A rendvédelmi osztályokhoz a Terrorelhárítási Központ kommandósai érkeznek, akik bemutatót is tartanak a fiataloknak. Az események pénteken csúcsosodnak ki a Vasmű téri iskolában, ekkor választják meg a diákelnököt, majd sportvetélkedők, különböző bemutatók várják a fiatalokat. Főzésben is összemérik tudásukat a diákok, és ekkor avatják fel a gólyákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!