Hírek

2009.06.22. 02:29

Vasasnap, a válság ellenére

Dunaújváros - A csapolt sör válságban is habos, az ebéd is jólesik, a kollégákkal való sztorizgatás végén pedig ugyanúgy harsan fel a nevetés - Vasasnapot rendeztek, harmincharmadszor.

Gallai Péter

Azt, hogy a szolidaritás ebben a helyzetben sem veszett ki a szakmából, jelzi, hogy Mucsi Zoltán bejelentette: félmillió forintos gyorssegélyt jutattnak el a legrászorultabb diósgyőri kohászok számára, akik május óta nem kapták meg a fizetésüket.

A megnyitó után a Szakma Kiváló Tanulója versenyen elért eredményük alapján szakmunkásbizonyítványt szerzett tanulók oklevelet és pénzjutalmat vehettek át Mucsi Zoltántól, név szerint: Bandúr Balázs, Dombi Lóránd, Mészáros Attila, Györök István, Dobi Zoltán, Horváth József.

Kiss Istvánné, Berta Róbert, Hodosi Andorné, Kovácsné Vnuk Magdolna, Komiszár Pál Róbert, Viczkó Ferencné, Szigeti Jánosné, Széles György és Bácsy Jenőné.szakszervezeti munkáját is elismerték.

A nyugdíjba vonuló Varga Imre és Nagy Magdona Szakszervezeti munkáért oklevelet, illetve Teszársz Károly-emlékérmet vehetett át a pénzjutalom mellé. A végén Mucsi Zoltán kolléganőnk, Szabó Betti munkáját is ajándékkal ismerte el.

A hivatalos ceremónia után tényleg az önfeledt, családi szórakozásé lett a főszerep, a hangulatot még a hideg szél és a borús ég sem tudta elrontani. A mai műszak pedig még oly távolinak tűnt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!