Hírek

2011.08.25. 02:24

Továbbra is várják a felajánlásokat - leginkább tanszerekre lenne szükség

Dunaújváros - Évtizedes hagyomány, hogy az Útkeresés Segítő Szolgálat nyárbúcsúztató programjával próbál segíteni a rászoruló családoknak.

Szabó Szabolcs


- Főként az jelenti a problémát a szülők számára, hogy a beiskolázás költségei egyszerre jelentkeznek. Közel egyidőben kell új ruhákat vásárolni, befizetni a menzát, állni a tankönyvek, tanszerek költségét. Ebben szeretnénk segíteni itt, az Útkeresésnél - mondta el Kissné Fekere Éva, a szolgálat vezetője. Az Útkeresés akciójának sikerét jelzi, hogy az évek során széles támogatói kör állt a kezdeményezés mellé. A felajánlók között van áruházlánc, több multinacionális cég, és természetesen a helyben működő kis- és középvállalkozók is sokan támogatják a gyűjtőakciót. - A szolgálat munkatársai számára is fontos ez a nap, hiszen nálunk nyáron sem áll le az élet. Önkéntesek segítségével idén is napközist tábort szerveztünk, oktatási program keretében pedig korrepetáltuk a pótvizsgára készülőket. Bár a tanév jövő héten csütörtökön elkezdődik továbbra is várjuk a felajánlásokat az Útkeresésnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!