Hírek

2010.11.03. 03:28

Rejtvényfejtők vetélkedése az MMK-ban

Dunaújváros - A poénvadászat, a skandináv-, a szókereső, valamint a számrejtvények szerelmeseit várják most szombaton a városi rejtvényversenyre.

Szigeti Sándor

A verseny szervezője a dunaújvárosi Rejtvényfejtő Klub, amely mindenkit arra bátorít, jöjjön el, és tegye próbára tudását:

- Négyféle rejtvényt kell megoldaniuk a versenyzőknek: lesz poénvadászat, hagyományos keresztrejtvény, szókereső, valamint számokból betűk helyettesítésével kirakható idézet - osztotta meg velünk a részleteket a Rejtvényfejtő Klub vezetője.

Falusi Imréné Katika elmondta: 2008 őszén alakították meg Dunaújvárosban klubjukat, azóta egy kicsi, ám roppant lelkes csoport minden hétfőn délután összejön a Munkásművelődési Klubban.

- Országos versenyekre is eljárunk, idén tavasszal pedig a Rummikub nevű logikai fejtörőből szerveztük helyben versenyt. A mostani rejtvényfejtő bajnokság célja is éppen az, hogy népszerűsítsük egy kicsit a klubunkat, jöjjenek új tagok, hiszen rengetegen szeretnek keresztrejtvényt fejteni, de talán még nem hallottak rólunk, vagy nem mertek eddig eljönni a klubba.

A bajnokság szombaton délután két órakor kezdődik, előzetesen a Munkásművelődési Központ 405-663-as számán lehet jelentkezni.

Címkék#mmk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!