Hírek

2011.02.22. 03:22

Óvodát választanak

Dunaújváros - A beíratás előtt fórum lesz az óvodákban, hogy a szülők ne az egymástól hallott hírek alapján döntsenek, hanem első kézből kapjanak tájékoztatást.

Körmendi Erzsébet

A szülők városrészenként ismerhetik meg a lehetőségeket. A Béke városrész kezd, mégpedig a Százszorszép óvodában, február 28-án, ahol a Bóbita és a Napsugár egység is bemutatkozik. A belvárosi Aranyalma ovi folytatja a sort március elsején a Csillagvirággal, a Mesevárral és a Kincskeresővel karöltve. Másnap a Római városrészi egységen lesz a sor a Katica és Duna-parti óvodával együtt. A Technikum zár március 3-án a Zalka Máté utcai intézményben, ahová a Margaréta, a Szivárvány és az Aprók Háza iránt érdeklődőket invitálják. A rendezvény 16 órakor kezdődik minden helyszínen.

A szülők ezeken a fórumokon begyűjthetik az alapinformációkat, utána pedig nyílt napon közelebbről is megismerkedhetnek azokkal az óvodákkal, amelyek felkeltették az érdeklődésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!